Nasza oferta przygotowana specjalnie dla Ciebie

Pokoje biurowe:

Oferujemy Państwu wynajem pomieszczeń biurowych w wysokim standardzie, w nowopowstałym centrum biznesowym Łukowa. Biura są klimatyzowane, wyposażone w profesjonalne meble biurowe i doskonałe oświetlenie. Nasze biura to miejsce dla przedsiębiorców, którzy pragną budować profesjonalny wizerunek swojej firmy i rozwijać procesy biznesowe.

W cenie czynszu:

• energia elektryczna,
  • centralne ogrzewanie,
  • woda,
  • sprzątanie biura,
  • wywóz śmieci,
  • parking przed budynkiem,
  • dostęp do bezprzewodowego Internetu,
  • obsługa recepcyjna,
  • dostęp do pokoju socjalnego (ekspres do kawy, mikrofalówka, zmywarka),
  • udostępnienie skrzynki pocztowej,
  • zamieszczanie na stronie internetowej Fundacji Regionalne Inkubatory Przedsiębiorczości logo firmy,
  • wsparcie i pomoc opiekuna biznesowego,
  • dostęp do sali szkoleniowej,
  • działania promocyjne,
  • nowe kontakty biznesowe.

Coworking:

Coworking (ang. pracować razem) to sposób na wygodną pracę w warunkach biurowych bez konieczności samodzielnego wynajmu powierzchni biurowej. Coworking pozwala na optymalizację kosztów działalności, ponieważ nasza oferta obejmuje możliwość wynajęcia stanowiska do pracy od 249 zł netto miesięcznie.

Oferta coworkingu dedykowana jest głównie wolnym strzelcom, a także mikroprzedsiębiorcom, którzy pracują niezależnie w znacznie bardziej mobilizującej i kreatywnej atmosferze. Dzięki pracy w sali Coworkingowej przedsiębiorcy mają możliwość korzystania ze swoich usług na miejscu i w dowolnym momencie.

Nie wiesz czy Coworking jest dla Ciebie i Twojej firmy? Zapraszamy na CO-WTORKING w Inkubatorze Przedsiębiorczości!

Weź więc swojego laptopa i przyjdź do nas w ostatni wtorek miesiąca na cykliczny dzień otwarty. Przez cały dzień będziesz mógł korzystać z naszego biura. Za darmo, na próbę! Otrzymasz od nas wygodny fotel przy dużym biurku, dostęp do szybkiego Internetu, a do tego pyszną kawę bez limitu. My zaś przedstawimy Ci zasady korzystania z biura na stałe i postaramy się odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.

Coworking – oferta

Sale szkoleniowe:

Inkubator Przedsiębiorczości oferuje wynajem sali konferencyjnej, szkoleniowej oraz VIP. Wynajem sal uwzględnia obsługę recepcyjną, dostęp do sprzętu elektronicznego takiego jak: rzutnik, flipcharty oraz bezpłatny dostęp do Internetu. Istnieje także możliwość zamówienia kompleksowej usługi cateringowej.

Sale szkoleniowe – oferta

Wirtualny Inkubator:

Usługi wirtualnego biura umożliwiają obniżenie kosztów prowadzonej działalności, przedsiębiorcy nie muszą bowiem dokonywać opłat związanych z wynajmem pomieszczeń oraz ponosić wydatków na wyposażenie biura czy też zatrudnianie dodatkowych pracowników. W ramach usług wirtualnego biura użyczamy adresu biznesowego, gwarantujemy sprawną obsługę korespondencji przedsiębiorstwa (odbieranie, przechowywanie, skanowanie), jak również dostęp do indywidualnej skrytki pocztowej w cenie od 49 zł netto miesięcznie.

Wirtualne Biuro – oferta

Usługi księgowe:

Zapewniamy rzetelną obsługę księgową i kadrowo-płacową, pomagamy wybrać optymalną formę opodatkowania, doradzimy w zakresie formalności związanych z zatrudnieniem i zwalnianiem pracowników. Na samym starcie pomagamy sprawnie zarejestrować działalność gospodarczą.

Nasz oferta:

• Prowadzenie ksiąg przychodów i rozchodów,
  • Ryczałt i karty podatkowe,
  • Kadry i płace,
  • Deklaracje CIT, PIT, VAT, ZUS.

Coaching:

KREATORNIA SUKCESU to propozycja dla wszystkich tych, którzy pragną zmian nie tylko w życiu zawodowym, ale również prywatnym. To także szansa dla tych, którzy chcą poznać świat biznesu od innej, przyjemniejszej strony.

Przesłaniem KREATORNI SUKCESU jest zaprezentowanie lepszych, skuteczniejszych sposobów osiągania sukcesu. Podczas inspirujących warsztatów oraz spotkań indywidualnych, każdy uczestnik będzie miał możliwość samodzielnego kreowania swojej przyszłości.

Chcę przedstawić Wam coś zupełnie innego, chcę dzielić się z Wami pozytywną energią, inspirować, pokazywać nowe rozwiązania. Dlatego już dziś zapraszam wszystkich tych, którzy są: – otwarci na nowe wyzwania, – ciekawi swojej przyszłości. Ludzi, którzy chcą przeżyć coś wyjątkowego, mają pomysł na swój biznes, ale potrzebują motywacji do tego by zacząć działać.

KREATORNIA SUKCESU to gwarancja dobrze wykorzystanego czasu. To inwestycja w siebie, swoje pasje,odnalezienie swojej życiowej misji! „Ty też możesz kreować swoją przyszłość”

Joanna Grzyb – trener biznesu, doradca zawodowy (facebook.pl)

Studia Podyplomowe:

Studia podyplomowe adresowane są do absolwentów szkół wyższych posiadających tytuł licencjata, magistra lub inżyniera, pragnących pogłębić wiedzę zdobytą w czasie studiów, a także uzyskać dodatkowe kwalifikacje.

W szczególności adresujemy nasze studia do nauczycieli wszystkich placówek szkolnych i opiekuńczo – wychowawczych.

Oferowane studia podyplomowe, to także propozycja dla instytucji oraz firm, które chcą podnieść kwalifikacje swoich pracowników w cenionych na rynku pracy zawodach. Kształcenie pracowników jest dla wielu pracodawców najtańszym, a zarazem najefektywniejszym sposobem zwiększenia wydajności pracy, uniknięcia zwolnień oraz unowocześnienia metod pracy.

Trwa rekrutacja na rok akademicki 2017/2018

Katalog 2017/2018